BRF KONSTNÄREN I LINKÖPING

Lokaler

I föreningen finns flera gemensamma lokaler som kan nyttjas av medlemmarna.

Hobbylokal

I hobbylokalen, som är belägen i källaren i 86:an, finns bl.a. arbetsbänk för t.ex. slöjdarbete. Det finns även fastmonterade kedjor i taket för t.ex. cykelreparationer. Ett tapetserarbord finns även för utlåning till föreningens medlemmar. Lokalen bokas via bokningslista.

Paletten

Paletten, som är belägen i källaren i 86:an, är en gemensamhetslokal där föreningen ordnar med olika slags trivselkvällar där samtliga medlemmar är välkomna. I Paletten håller styrelsen sina möten samt anordnar Öppet hus-kvällar. Lokalen kan även bokas av medlemmar för andra aktiviteter. Här finns bl.a. darttavla, ett litet bibliotek samt ett flertal sällskapsspel. Det är gratis för medlemmar att nyttja lokalen men följande trivselregler ska beaktas.

Aquarellen

Aquarellen är föreningens lokal för Gym/motionsrum och bastu fria för medlemmarna att nyttja. Bokning görs genom att anteckna sig på bokningslista som hänger utanför lokalen. Observera att det går att boka gym/motionsrum separat från bastun.

Gästlägenhet

Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra en övernattningslägenhet för sina gäster. Lägenheten finns i 80 A och är utrustad med fyra bäddar, fåtöljgrupp, TV, WC och duschkabin och ett pentry med kylskåp, mikrovågsugn samt vattenkokare. För att hyra gästlägenheten bokar du först in dig på bokningslistan som finns på anslagstavlan utanför vicevärdskontoret i 86:an. Inbetalningskort finns vid bokningslistan och nyckel finns i nyckelskåpet. Priset är from Juni 2014 - 150,- per natt. Det är EJ tillåtet att röka eller ha husdjur i gästlägenheten.

Upptäcker du att det saknas något i gästlägenheten eller att något gått sönder vill vi gärna att ni meddelar föreningen om det. Kontakta vicevärden Mats Wall på telefon 073-055 94 65 eller skicka epost till föreningen på brf.konstnaren@comhem.se. Efter uthyrningen - se till att fönster är stängda och att lägenheten lämnas ren och prydlig för nästkommande gäst.
Gstlgenhet
Gstlgenhet

Tvättstugor

I föreningen finns det tre tvättstugor varav en grovtvättstuga. Tvättstugorna är utrustade med vardera två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.Två av tvättstugorna finns i källarplanet i 80 A och en tvättstuga i källarplanet i 86:an. Nya moderna maskiner sedan 2009 och 2011. Bokning av tvättid görs med en låsbricka på en tavla utanför tvättstugan.

Förråd och P-platser

Till varje lägenhet hör ett förråd. De är belägna i källare och på vindsplan i de olika husen. Intill föreningen finns 77 parkeringsplatser belägna på andra sidan Nya Tanneforsvägen. Av dessa är 54 garageplatser och resten öppna platser. Parkeringsplatserna ägs av det kommunala Dukaten Parkering AB. P-platserna på föreningens gårdsplan är ej till uthyrning utan enbart avsedd för hemtjänstpersonal och hantverkare. Besökare till medlemmar kan parkera på tre av platserna på helger och vardagar efter kl 17:00. Ett P-tillstånd ska placeras på synlig plats i framrutan.